Frågor och svar gällande resor med Lumberjacks

Q: Hur bokar man sig till era resor? 
A: Genom det formulär som finns i anslutning till information om respektive resa.

Q: Är bokningen bindande?
A: Din bokning är bindande, men kan avbokas t.om. 18:00 2 dagar innan avresa.
Exempel: Avresa torsdag 18:00, avbokning kan göras t.om. tisdag 18:00.

OBS! Om något annat än ovan gäller så framgår det i reseinformationen för respektive resa.

Q: Varför har ni medlemskrav på alla resor samt biljettförsäljning till Löven?
A: Lumberjacks anordnar resor för sina medlemmar och inte för allmänheten. Därför krävs medlemskap i föreningen för att få köpa biljett till både resa och match genom oss. Inte sällan så har vi som förening också subventionerat resan (dvs tillskjutit kapital för att få lägre biljettpris för medlemmarna) och dessa subventioner ska av naturliga skäl tillfalla medlemmarna.

När det kommer till medlemskapskrav på biljetter till Löven-matcherna så är det för att vi och MoDo Hockey vill premiera de som följer laget i ur och skur genom att ge dessa tillgången till biljetterna först när det handlar om ett så begränsat antal platser. Vill man följa MoDos matcher mot Löven utan att vara medlem finns det biljetter att tillgå genom deras vanliga bokningssystem.

Q: Kan man bli medlem i samband med resan?
A: Vi använder numera Cardskipper vilket gör att man löser sitt medlemskap på egen hand utan att vi behöver hantera detta. Medlemskap skall lösas samtidigt som man bokar resan. Bli medlem här: https://apply.cardskipper.se/af/4mw/2dfd321

Q: Hur betalar jag min resa?
A: Du kan INTE längre betala kontant på plats. Betalning skall utföras med Swish till 123 378 3750 eller till Bankgiro om ni inte har tillgång till Swish. I så fall kontakta oss genom kontaktformuläret.

Vi ser gärna att du betalar din plats med Swish så snart som möjligt efter att din bokning är bekräftad för att undvika eventuella problem som kan uppstå med sena betalningar.

Q: Hur gammal måste man vara för att resa med er?
A: Vi har ingen åldersgräns på våra resor, men är du under 18 år måste du ha målsmans intyg med dig till resan. På det intyget du lämnar innan du kliver på bussen skall din målsman intyga att du får resa på egen hand samt det ska även finnas kontaktuppgifter till din målsman. Minderåriga reser alltså helt på målsmans ansvar.

Q: Jag vill åka med er men boka en sittplats, går det bra?
A: I mån av plats så är det möjligt att boka endast resa, vi tillhandahåller dock inga sittplatser så dessa får man köpa på egen hand.

Q: Kommer bussen att vara öppen i periodpauserna?
A: Nej, du kommer inte ha tillgång till bussen från att du kliver av tills dess att matchen är slut och vi åker hemåt igen.