Frågor och svar i samband med bortaresor

Q: Hur bokar man sig till era resor? 
A: Genom det formulär som finns i anslutning till information om respektive resa.

Q: Är bokningen bindande?
A: Din bokning är bindande, men kan avbokas t.om. 18:00 2 dagar innan avresa.
Exempel: Avresa torsdag 18:00, avbokning kan göras t.om. tisdag 18:00.

Om något annat än ovan gäller så framgår det i reseinformationen för respektive resa.

Q: Varför har ni medlemskrav på resorna?
A: Lumberjacks anordnar resor för sina medlemmar och inte för allmänheten. Därför krävs medlemskap i föreningen för att få köpa biljett till både resa och match genom oss. Inte sällan så har vi som förening också subventionerat resan (dvs tillskjutit kapital för att få lägre biljettpris för medlemmarna) och dessa subventioner ska av naturliga skäl tillfalla medlemmarna.

Q: Kan man bli medlem i samband med resan?
A: Det går bra att bli medlem i samband med resan, man betalar 100:- för medlemskapet i samband med att man betalar resan.

Q: Hur betalar jag min resa?
A: Du kan INTE längre betala kontant på plats. Betalning skall utföras med Swish till 123 378 3750 eller till Bankgiro 415-1288. Vi ser gärna att du betalar din plats med Swish så snart som möjligt efter att din bokning är bekräftad för att undvika eventuella problem som kan uppstå med sena betalningar.

Q: Hur gammal måste man vara för att resa med er?
A: Vi har ingen åldersgräns på våra resor, men är du under 18 år måste du ha målsmans intyg med dig till resan. På det intyget du lämnar innan du kliver på bussen skall din målsman intyga att du får resa på egen hand samt det ska även finnas kontaktuppgifter till din målsman. Minderåriga reser alltså helt på målsmans ansvar.

Q: Jag vill åka med er men boka en sittplats, går det bra?
A: I mån av plats så är det möjligt att boka endast resa, vi tillhandahåller dock inga sittplatser så dessa får man köpa på egen hand.

Q: Kommer bussen att vara öppen i periodpauserna?
A: Nej, du kommer inte ha tillgång till bussen från att du kliver av tills dess att matchen är slut och vi åker hemåt igen.