Fritt inträde för barn och ungdomar

MoDo Hockey och Lumberjacks fortsätter på satsningen där barn och ungdomar upp till och med 15 år går in gratis på alla våra hemmamatcher i SHL och SDHL. Under 2023/2024 får barn och ungdomar upp till och med 15 år (födda 2009 eller senare) gå in gratis på alla våra hemmamatcher i SHL och SDHL.

– Alla ska kunna knyta an till idrotten och MoDo Hockey, och vi vill att Hägglunds Arena ska vara en naturlig mötesplats för vår yngsta generation, inte bara när det gäller hockey utan för all typ av kultur som ryms inom våra väggar. Därför genomför vi nu den här satsningen för barn och ungdomar på våra hemmamatcher, säger MoDo Hockeys vd Johan Widebro.

De förbehåll som finns är att den som ska nyttja platsen är medlem i MoDo Hockey samt i officiella supporterklubben Lumberjacks. Ett ungdomsmedlemskap i MoDo Hockey kostar 150 kronor per år och priset för medlemskap i Lumberjacks är 100 kronor per år.

Erbjudandet gäller på ståplatsläktaren och i mån av plats. Biljetten går inte att förboka utan hämtas på plats i Hägglunds Arena.

Medlemskap

Teckna medlemskap i MoDo Hockey här

Teckna medlemskap i Lumberjacks här

Frågor och funderingar? Hör av er till biljetter@modohockey.se.