Årets Supporterspelare 19/20

Omröstningen för Årets Supporterspelare baseras på spelarens insats under grundserien 19/20. I nomineringarna är inte endast grundat på utfall i poäng. Mentaliteten på planen, offerviljan för laget m.m. spelar också in. I nomineringskommitén denna gång finns representanter från Lumberjacks och MoDo Småland.

Omröstningen pågår t.om. 24:00, 31 mars 2020.

De nominerade är…

 • Mattias Norlinder

  En fantastisk skridskoåkare med kyla och gott målsinne. Mattias har alltid ett leende på läpparna och har snabbt blivit en av supportrarnas största kelgrisar.

 • Tom Hedberg

  Dominerade höstsäsongen och totalt sett en av HockeyAllsvenskans bästa backar. Solid i både defensiv och offensiv med ett synnerligen välutvecklat spelsinne. Toppade interna poängligan för backar och loggade mest istid av samtliga utespelare i laget.

 • Kalle Jellvert

  Laglojal center som inte tvekar att täcka skott med huvudet före. Gör ett stort jobb i det tysta.

 • Henrik Björklund

  Patenterad målskytt med stor offervilja som aldrig tvekar att stå upp för laget när det behövs. Flest antal blockerade skott av samtliga forwards och därtill 20 gjorda mål.

 • Jonahan Johnson

  Gudabenådad center som öser in både mål och assist. En härförare som stora delar av säsongen dominerat i den absoluta toppen av HockeyAllsvenskans poängliga med poängrekord som följd.

 • Patrik Karlkvist

  Med en skridskoåkning och frenesi vi inte sett tidigare har Patrik åkt åttor runt motståndarna framåt och checkat lika hårt bakåt. Med sitt hårda och precisa skott vann han även den interna målligan.

 • Johan Forsberg

  Slitvarg som med sin intensiva forechecking snabbt blev publikfavorit bland supportrarna. Ger allt i alla lägen och har på ett prestigelöst sätt anförtrott sig åt den roll han tilldelats i laget.

Årets Supporterspelare 19/20

Rösta på ditt val att vinna Lumberjacks pris för Årets Supporterspelare 19/20.